[adrotate group="1"]

Apps

Welkom op de app-pagina van de Offshorekrant.

De  Scheepvaartkrant Media heeft niet stil gestaan qua ontwikkelingen op het gebied van de nieuwe media. Hieronder vindt u de Scheepvaartkrant Media apps gerelateerd aan de Offshorekrant zoals onze e-paper app en beurs apps. Wilt u ook media partner worden van de Offshorekrant, neem dan contact op met ons.

Hieronder een overzicht van de door de Offshorekrant ontwikkelde apps:

Vind hier uw e-paper Offshorekrant app!

De Offshorekrant is een onafhankelijk vakblad voor de offshore en maritieme sector. Net als de gedrukte krant biedt de e-paper nieuws, trends en ontwikkelingen, bedrijfs- en productpresentaties etc. uit de offshore- en maritieme industrie en de toeleveranciers. Anders dan in de gedrukte krant kun je met de app ook filmpjes bekijken, foto presentaties zien of doorklikken naar meer informatie. De app en de uitgaven van de krant zijn gratis.
Download de app nu:  
Vind uw app in de GooglePlay
Vind uw app in de app-store

Vind hier uw OffshoreNL beurs app!

Het kleinste materiaal maakt het grootste project mogelijk. De Nederlandse offshore-industrie is hiervan een ijzersterk voorbeeld.

Download de app nu:  
Vind uw app in de GooglePlay
Vind uw app in de app-store

Vind hier uw Asbestos beurs app!

Asbestos is de beurs in Nederland als nationaal en internationaal platform voor asbest specialisten. Bezoekers ontmoeten elkaar in Rotterdam om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van verwijderen, inventariseren, onderzoek, sanering, opslag et cetera. Daarnaast is het dé ontmoetingsplek voor relaties. Tijdens de twee beursdagen zal een volledig aanbod van bedrijven, stichtingen en verenigingen uit deze sector aanwezig zijn. Asbestos richt zich op bezoekers van gemeenten, vastgoed, maritieme- en agrarische sector, petrochemie, installatie- en isolatiebedrijven, woningcorporaties et cetera. Met de Asbestos app heeft u alle informatie rondom deze jaarlijkse beurs op uw smartphone of tablet.

Download de app nu:  
Vind uw app in de GooglePlay
Vind uw app in de app store